fbpx

Audiowave, a.k.a. “the freshest guy on the block”, is een Kortrijkse deejay. Zijn sets zijn verrassend en gevarieerd en lopen over van hiphop, afrobeats, uk funky/garage, house, pop en beats.

Nina Black is een allround dj: deephouse, house, r&b, dancehall, moombathon, dance, edm… ze kan het allemaal! Nina zet haar passie voor muziek over op het publiek door haar overweldigend enthousiasme! 

 

RIM is een 24-jarige rapper uit Kortrijk. Vanuit zijn hometown schrijft hij al jaren aan teksten en ijzersterke bars. Nachtraven en festivalgangers zullen hem zeker kennen als host van onder meer Vunzige Deuntjes en Fire Is Gold Festival.

Carlos Go is een lokaal talent uit Koksijde die op vrijdag 26 augustus de second stage zal hosten.

Deze Brusselse producer heeft op jonge leeftijd een passie voor techno muziek ontwikkeld. Hij begon te experimenteren en al snel bleek dat hij talent heeft om bangers te creëren waar niemand op kan stilstaan. 

Vague radio aka Royal Flush probeert zo veel mogelijk te variëren in genres, om zo de muzikale grenzen van hun fans te verleggen. 

Hij was één van de eerste DJs die nieuwe muziekstijlen zoals braindance, industrial en drill and bass introduceerde. Het ging snel en in een mum van tijd werd X&Trick één van de meest gewilde DJs van België. 

Overdag is Skyve the head of music’ bij Studio Brussel maar s ’nachts is hij meer gekend van zijn hiphop beats gemengd met wat techno, house of zelfs drum and bass. 

Moet deze man eigenlijk nog voorgesteld worden? Yves  Deruyter startte zijn carrière in 1985 en heeft reeds vele evenementen en festivals op zijn naam staan.

Ramon Tapia stond op grote festivals als Tomorrowland, Drumcode Festival, May Day, Loveland en nog veel meer.

M.I.K.E. Push’s carrière schoot in 1998 de hoogte in met “Universal Nation” onder zijn Push-vermomming, dat verschillende dansmuziek awards won en tot op de dag van vandaag wordt erkend als een van de klassieke dansplaten van het Trance-tijdperk. 

Paul Lannoy begon zijn carrière in het hiphopmilieu en bereikte zo in 1992 de finale van Humo’s Rock Rally

Lebawski is een deejay met vroege roots in hiphop en drum ‘n bass. Als een wekelijkse Decadance resident en oprichter van Moonday, ziet hij muziek als een verenigende taal, die de grenzen tussen verschillende stijlen en mensen overschrijdt.

Tibeau’s beats zijn kalm en modern dus wees maar zeker dat je volledig relaxed zal zijn op Helmgras!

Met zijn passie voor House stond hij al in Tomorrowland, Contrast Club en nog vele andere!

Dankzij haar straffe sets voor Studio Brussel en Ancienne Belgique wordt ze terecht een van de opkomende talenten van de DJ scene genoemd.

Lokaal Kollektief met een online podcast!

Gumble is een DJ en producer die gebruik maakt van verschillende muziekinstrumenten. Zelf speelt hij piano en drum en deze verwerkt hij in zijn eigen muziek. 

Als resident van Contrast Club staat Felix volledig op zijn plaats op Helmgras. Op een speelse manier brengt hij de meest zalige house en techno beats. Elke keer heeft hij het publiek mee dus dat belooft! 

Resident Dj van Decadance in Gent en Krushclub in Oostende, draait vooral hiphop, r&b, trap, dancehall en D&b. Dit alles werkt hij af met een gezonde liefde voor 90’s r&b

ROBBE heeft de nodige ervaring om ervoor te zorgen dat niemand zich verveelt op de dansvloer. Met events als Raven Is Leven en zelfs Robbe All Night Long maakt hij zijn resumé langer. 

DJs Ben en Stijn vormen samen het iconische duo Deux Saints Tropicaux. Ze zijn beiden geboren en getogen in Koksijde en staan erom bekend er telkens een onvergetelijke avond van te maken! 

Cloudy Lee is een rapper afkomstig uit Oostende. Met zijn gedeelde passie voor muziek en basketbal bracht hij Ostend Ballin’ uit. Deze song performde hij voor de wedstrijd van het team Oostende. 

Deze powerwoman staat gekend om de beste Rnb en Hiphop plaatjes te draaien. Club 69 en Barrabot zijn slechts twee van de clubs waar ze iedereen de benen laat losgooien. Geloof ons, tijdens de set van DJ Bia Brown is het onmogelijk om niet te dansen! 

Dirk Swartenbroekx, beter bekend onder zijn artiestennaam Buscemi, is een Belgische dj en journalist die verschillende muziekgenres draait. House, lounge, afrobeat en acid-jazz zijn slechts een paar soorten die we kunnen verwachten van hem!